Categories
Pages
Your shopping cart is empty.
Menu
Bij Sounds for Sure staan de platen die te koop staan in de webwinkel netjes op artikelnummer opgeborgen in een platenkast. Momenteel ziet die kast er wel enigszins leeg geplunderd uit. Wat is namelijk het geval: er is de laatste tijd veel uitgegaan, maar niet veel ingekomen!

Hoe kan dat toch? Heeft Sounds for Sure dan geen nieuwe tweedehands LP's meer om op de site te zetten? Ja zeker wel, we hebben nog genoeg vinyl staan! Onlangs zelfs nog een paar leuke verzamelingen ingekocht.

Het is alleen een drukke tijd met vakantie, feestdagen, een aankomende Sounds for Sure Records vinylrelease en naast het verwerken van bestellingen nog allerlei andere bezigheden en verplichtingen. 

Sounds for Sure is nog steeds een eenmansbedrijfje dat vanuit huis wordt gerund naast een part-time baan. Dus schoolvakantie betekent dat de kinderen thuis zijn en er van thuis werken weer weinig terecht komt. Althans, bepaalde werkzaamheden zijn wat lastiger dan andere. Platen wassen gebeurt bijv. nog wel tussendoor en bestellingen pakken, verpakken en versturen ook. Helaas vergt het toevoegen van nieuwe platen op de site dusdanige aandacht, dat ik me er maar niet aan waag als er kinderen in het rond rennen, die voor nogal wat afleiding zorgen. Ik leg me daar maar bij neer.

Maar goed, de verkopen zijn gewoon doorgegaan en daarom is het aanbod op de site nogal geslonken. Wees niet gevreesd: in januari ga ik weer hard aan de slag om het aanbod weer wat op te krikken. Hoewel er altijd minstens evenveel uit gaat als er in komt, blijf ik mijn best doen om het aanbod op peil te houden. Laat ik zeggen: die kast moet even vol blijven. Alleen in dit soort tijden zal hij er altijd weer uitzien als een geplunderde platenkast.

Fijne jaarwisseling allemaal en tot volgend jaar!
  Paul     30-12-2015 23:45     Comments ( 2 )
Comments (2)
 Paul -  31-12-2015

Bedankt, Sander! Ik zal eens kijken of ik nog wat leuks in het genre heb staan. :-) Groet, Paul

 Sander -  31-12-2015

Hallo Paul, Voor jou ook een fijne jaarwisseling. Ik hoop dat je er wat mooie symfonische rock bij kunt zetten in januari! Groetjes, Sander

 
 
 
 
 
 
 

Sounds for Sure • Wilgenhof 12 • 3355PA Papendrecht • The Netherlands