Categories
Pages
Your shopping cart is empty.
Menu
Het Sounds for Sure blog is er om jou als webshopbezoeker/klant op de hoogte te brengen van wat ik bijvoorbeeld op de webshop heb gewijzigd en/of toegevoegd. Maar ook kan ik hier ideeën die ik heb over de webwinkel delen en bijvoorbeeld advies vragen aan jullie als klant.

Uiteraard zie ik reacties op berichten graag tegemoet!

~Paul
Wijziging pakketten binnen NL

  Paul     29-12-2017     Comments (0)

Wijziging pakketten binnen NL Vanaf heden hebben we een wijziging doorgevoerd in de verzending van pakketten binnen Nederland. We verzenden niet langer met DHL, omdat ze niet langer voldoen aan de hoge maatstaven van Sounds for Sure. We hebben niet voldoende vertrouwen meer in de correcte en tijdige aflevering. Vanaf nu worden daarom alle pakketten binnen Nederland verzonden met PostNL.   Omdat PostNL ietsje duurder is hebben we de standaard verzendkosten verhoogd naar € 5,95. Voorheen had je de optie om PostNL te kiezen voor een meerprijs van € 2,- (bovenop de DHL prijs van € 4,95). Verzending met PostNL kunnen we nu dus goedkoper doen. Daarnaast neemt Sounds for Sure voortaan de verzendkosten voor rekening bij bestellingen vanaf € 35,-. Voorheen was dat € 50,-. Vanaf het nieuwe jaar zal je weer veel mooie nieuwe titels op het gebied van tweedehands vinyl gaan vinden in de webshop. 

Read more

Pay with Stratis at Sounds for Sure

  Paul     13-12-2017     Comments (0)

Pay with Stratis at Sounds for Sure Bij Sounds for Sure heb je voor een korte periode de mogelijkheid gehad om met de Nederlandse cryptomunt Gulden te betalen. Hier zijn we vanaf gestapt. Waarom kun je hier lezen. De Gulden hebben we direct vervangen door een andere cryptomunt: Stratis. Stratis is een betrouwbare Engelse cryptomunt, waarvan verwacht wordt dat de waarde op termijn zal stijgen. Sounds for Sure gelooft in Stratis en heeft de munt daarom toegevoegd als betaalmiddel. Mocht je met Stratis willen gaan betalen dan vind je tijdens het bestelproces onder het kopje 'Betaalmethode' de uitleg. We zien de Stratis graag tegemoet! :-)

Read more

Achteraf betalen nu mogelijk!

  Paul     06-10-2017     Comments (0)

Achteraf betalen nu mogelijk! Bij Sounds for Sure kun je nu ook je bestelling achteraf betalen! Als je bijv. net even geen betaalmogelijkheid ter beschikking hebt op het moment dat je wilt bestellen. Jaja, wij maken platen bestellen niet alleen makkelijker en leuker, maar ook te allen tijde mogelijk. :-)

Read more

Excuses, geen nieuwe platen i.v.m. zomervakantie school

  Paul     06-08-2017     Comments (0)

Sounds for Sure is een webwinkeltje dat wordt gerund vanuit een woonhuis. Ik ben de enige werknemer en heb een gezin met kinderen (en een part-time baan). Daarom komt er in schoolvakanties vaak weinig van om nieuwe platen op de site te zetten. Zo ook deze zomervakantie. Ik heb me daar vaak onrustig bij gevoeld, maar deze keer heb ik me er volledig bij neergelegd. Inmiddels zijn er al 4 weken geen nieuwe platen op de site gezet. De schoolvakantie duurt nog 2 weken. Uiteraard ben ik van plan daarna weer aan de slag te gaan. Er staan nog steeds enkele duizenden platen te wachten om op deze site terecht te komen. Nee, aan een tekort aan platen ligt het niet. Ook hier geldt: geduld wordt beloond. :-)

Read more

Veilige site volgens Google

  Paul     05-02-2017     Comments (0)

Laatst kreeg ik een mailtje van Google: alle sites met op de voorpagina een inlogmogelijkheid, die geen https protocol gebruiken, worden als onveilig aangegeven. Dat was dus snel even uitzoeken hoe of wat, want Sounds for Sure bleek dat niet te hebben. Als je ingelogd was kwam je wel op een https pagina, dat wel. Inmiddels hebben we zelfs een net groen slotje voor onze https staan, dus zijn we officieel veilig. Daar zijn we blij mee, want nu is veilig winkelen bij ons gegarandeerd. :-)

Read more

3 juni 2017: Sounds for Sure Vinyl-in

  Paul     05-02-2017     Comments (2)

Op 3 juni dit jaar houden we voor de 5de keer ons vinylmarktje voor klanten: De Sounds for Sure Vinyl-in 2017. Dit weekend ben ik alweer bezig geweest met de eerste voorbereidingen: platen prijzen. Ik doe het allemaal tussendoor, dus steeds een beetje. Er is straks weer volop moois te vinden. Ik heb er nu al weer zin in! ~Paul

Read more

Sounds for Sure en de Geplunderde Platenkast

  Paul     30-12-2015     Comments (2)

Bij Sounds for Sure staan de platen die te koop staan in de webwinkel netjes op artikelnummer opgeborgen in een platenkast. Momenteel ziet die kast er wel enigszins leeg geplunderd uit. Wat is namelijk het geval: er is de laatste tijd veel uitgegaan, maar niet veel ingekomen! Hoe kan dat toch? Heeft Sounds for Sure dan geen nieuwe tweedehands LP's meer om op de site te zetten? Ja zeker wel, we hebben nog genoeg vinyl staan! Onlangs zelfs nog een paar leuke verzamelingen ingekocht. Het is alleen een drukke tijd met vakantie, feestdagen, een aankomende Sounds for Sure Records vinylrelease en naast het verwerken van bestellingen nog allerlei andere bezigheden en verplichtingen.  Sounds for Sure is nog steeds een eenmansbedrijfje dat vanuit huis wordt gerund naast een part-time baan. Dus schoolvakantie betekent dat de kinderen thuis zijn en er van thuis werken weer weinig terecht komt. Althans, bepaalde werkzaamheden zijn wat lastiger dan andere. Platen wassen gebeurt bijv. nog wel tussendoor en bestellingen pakken, verpakken en versturen ook. Helaas vergt het toevoegen van nieuwe platen op de site dusdanige aandacht, dat ik me er maar niet aan waag als er kinderen in het rond rennen, die voor nogal wat afleiding zorgen. Ik leg me daar maar bij neer. Maar goed, de verkopen zijn gewoon doorgegaan en daarom is het aanbod op de site nogal geslonken. Wees niet gevreesd: in januari ga ik weer hard aan de slag om het aanbod weer wat op te krikken. Hoewel er altijd minstens evenveel uit gaat als er in komt, blijf ik mijn best doen om het aanbod op peil te houden. Laat ik zeggen: die kast moet even vol blijven. Alleen in dit soort tijden zal hij er altijd weer uitzien als een geplunderde platenkast. Fijne jaarwisseling allemaal en tot volgend jaar!

Read more

From a musical discovery to a vinyl release - Feeding Fingers & Sounds for Sure

  Paul     15-11-2015     Comments (2)

From a musical discovery to a vinyl release - Feeding Fingers & Sounds for Sure In September 2007 I was looking for some cool new music releases on the American site cdbaby.com, when I bumped into the album “Wound in Wall” by Feeding Fingers (USA based at the time). After playing a few of their songs I was instantly hooked. Both the singing voice as well as the music itself reminded me strongly of The Cure from the early eighties.  And The Cure sadly happened to be the band that had continued to disappoint me ever since their 1992 album “Wish”. Feeding Fingers, at that time, felt like a welcome replacement. It seemed to me that they picked up from where The Cure had left it. Other influences from the era obviously transpired through Feeding Fingers’ music, but nevertheless they also managed to create their own unique sound.      I contacted Feeding Fingers trying to obtain their CD for a reasonable price. That was the first time that I got in touch with Justin Curfman, who appeared to be the one and only guy behind the recordings of “Wound in Wall”. Justin arranged for a multiple purchase discount and by ordering a batch it would also reduce the shipping costs per unit. Following these negotiations, I introduced “Wound in Wall” on the Dutch site Musicmeter.nl, where I was an active user at the time. I tried to get the interest of other users for Feeding Fingers and the album so I could get the CD’s at low costs. A number of fellow music lovers got enthusiastic and some of them actually wanted to buy the CD. I contacted Justin for his sharpest offer for 10 CD’s which I then purchased from him in one go. I kept one cd for myself and the other ones I resold at cost price to the Dutch fans. After that, even more people wanted to purchase the CD and again I ordered a batch of 10 CD’s. In this way, I managed to sell quite a number of copies of “Wound in Wall” for Justin. All this was even before I founded “Sounds for...

Read more

Vakantietijd weer voorbij...

  Paul     30-08-2015     Comments (0)

Zoals ik al eerder verrneldde is Sounds for Sure een webshopje gerund door één persoon en dit gebeurt vanuit huis. Jaren geleden had ik bedacht dat ik op zolder een werkplek ging inrichten en dat heb ik toen ook gedaan. Voortaan zou ik daar rustig kunnen werken i.p.v. in de huiskamer. Het was leuk bedacht, maar in de praktijk bleek dat ik toch in de huiskamer beneden bleef werken, omdat ik dat gewoon prettiger vond. Uiteindelijk is die werkplek door een interne verhuizing nu helemaal verdwenen. Het is nu een slaapkamer geworden.  Werken aan de webwinkel doe ik dus beneden in de huiskamer. Nu heb ik ook twee dochters (5 en 9 jaar momenteel) en op de dagen dat ik thuis ben om aan de webwinkel te werken, gaat dat prima als zij op school zijn. Als zij vakantie hebben en ik alleen met hen thuis ben (mijn vriendin werkt ook 3 dagen per week) dan is thuis werken lastig. Overigens werk ik 2 andere dagen per week als agoog in de verslavingszorg. Ik had dus besloten de afgelopen 6 weken (tijdens de zomervakantie van de kinderen) er maar aan toe te geven dat ik weinig tot niets zou doen aan de webwinkel, behalve dan uiteraard zorgen dat de bestellingen tijdig op hun plek terecht zouden komen. Die periode is nu voorbij, dus vanaf nu (eigenlijk vanaf vorige week) kun je weer regelmatig nieuwe platen vinden op de site. Maandag en vrijdag zijn in principe de dagen dat ik de meeste nieuwe titels toevoeg op de site. Uiteraard kun je dat het best in de gaten houden door geregeld even naar  deze pagina te gaan, waar je de 50 laatst toegevoegde items kunt vinden. Nu weet je op welke dagen de kans het grootst is dat je daar ook daadwerkelijk nieuwe titels aantreft en dat je in tijden van schoolvakanties kunt verwachten dat er wat minder activiteit is op de site.  Ik ga de komende tijd dus weer lekker aan de slag en ik zou zeggen: kom weer regelmatig even kijken. Ik heb nog genoeg mooie platen op voorraad om op de site te zetten.

Read more

De gemiste klant

  Paul     17-06-2015     Comments (3)

Sounds for Sure is een webwinkel waarbij slechts één persoon werkzaam is en dat ben ik zelf. Weliswaar spreek ik op de site wel eens in de we-vorm, maar dat is meer omdat het een gangbare spreektaal is voor een winkel. In mijn eentje beheer ik alle afdelingen, zoals inkoop, verkoop, klantenservice, marketing, order-picking, inpak, webwinkelbeheer etc. Meestal is het voor de klant al snel duidelijk dat er achter Sounds for Sure slechts één persoon schuil gaat. En mocht dat tijdens het winkelen niet gebeurd zijn dan is het wel bij ontvangst van de bestelling. Een nieuwe klant ontvangt altijd wel een persoonlijk bedankje op de pakbon. Ook bestaande klanten ontvangen nog wel eens een persoonlijk berichtje. Ik herken meestal de naam wel van een terugkerende klant. Ik heb er dan ook geen honderdduizenden natuurlijk, dat scheelt. Met sommige klanten heb ik soms eens mailcontact, gewoon over muziek of over een Knosti, een platenborstel of wat dan ook. Doordat klanten zien dat Sounds for Sure gerund wordt door één persoon, wordt het ook makkelijker om eens gewoon via de mail een vraag te stellen. Bij een groot online warenhuis hoef je daar niet mee aan te komen. Daar krijg je een beleefd aangeleerd antwoord terug en daar is niks leuks aan. Ik hou wel van wat minder officieel en dat maakt het voor mij ook leuk. Gevolg van het persoonlijke kleinschalige van mijn webwinkeltje is dat ik het goed opmerk als klanten regelmatig terug komen om leuke platen te scoren in de webshop. Het is heel fijn om te merken als mensen tevreden zijn. Dat tevreden gevoel is dan wederzijds, want ik ben namelijk zelf alleen tevreden als een klant tevreden is. Het is dan ook ontzettend leuk om hele eenvoudige korte berichtjes te krijgen dat de platen weer goed zijn aangekomen en weer naar tevredenheid zijn. Een ander gevolg is dat ik het ook merk als een klant ineens weg blijft. Dat gebeurt soms ook, dat iemand zeer geregeld platen bij me koopt...

Read more| More

 
 
 
 
 
 
 

Sounds for Sure • Wilgenhof 12 • 3355PA Papendrecht • The Netherlands