Categories
Pages
Your shopping cart is empty.
Menu
Zoals ik al eerder verrneldde is Sounds for Sure een webshopje gerund door één persoon en dit gebeurt vanuit huis. Jaren geleden had ik bedacht dat ik op zolder een werkplek ging inrichten en dat heb ik toen ook gedaan. Voortaan zou ik daar rustig kunnen werken i.p.v. in de huiskamer.

Het was leuk bedacht, maar in de praktijk bleek dat ik toch in de huiskamer beneden bleef werken, omdat ik dat gewoon prettiger vond. Uiteindelijk is die werkplek door een interne verhuizing nu helemaal verdwenen. Het is nu een slaapkamer geworden. 

Werken aan de webwinkel doe ik dus beneden in de huiskamer. Nu heb ik ook twee dochters (5 en 9 jaar momenteel) en op de dagen dat ik thuis ben om aan de webwinkel te werken, gaat dat prima als zij op school zijn. Als zij vakantie hebben en ik alleen met hen thuis ben (mijn vriendin werkt ook 3 dagen per week) dan is thuis werken lastig. Overigens werk ik 2 andere dagen per week als agoog in de verslavingszorg.

Ik had dus besloten de afgelopen 6 weken (tijdens de zomervakantie van de kinderen) er maar aan toe te geven dat ik weinig tot niets zou doen aan de webwinkel, behalve dan uiteraard zorgen dat de bestellingen tijdig op hun plek terecht zouden komen. Die periode is nu voorbij, dus vanaf nu (eigenlijk vanaf vorige week) kun je weer regelmatig nieuwe platen vinden op de site.

Maandag en vrijdag zijn in principe de dagen dat ik de meeste nieuwe titels toevoeg op de site. Uiteraard kun je dat het best in de gaten houden door geregeld even naar deze pagina te gaan, waar je de 50 laatst toegevoegde items kunt vinden. Nu weet je op welke dagen de kans het grootst is dat je daar ook daadwerkelijk nieuwe titels aantreft en dat je in tijden van schoolvakanties kunt verwachten dat er wat minder activiteit is op de site. 

Ik ga de komende tijd dus weer lekker aan de slag en ik zou zeggen: kom weer regelmatig even kijken. Ik heb nog genoeg mooie platen op voorraad om op de site te zetten.
  Paul     30-08-2015 19:50     Comments ( 0 )
Comments (0)

No comments found.

 
 
 
 
 
 
 

Sounds for Sure • Wilgenhof 12 • 3355PA Papendrecht • The Netherlands